sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Baareilua

Hei Emma

Heitän sulle idean. Miksemme kirjoittaisi kirjeitämme julkisesti? Täällä blogissa. Haistatetaan kaikille vanhempien rahoilla eläville 15-kesäsille "muotibloggaajille" pitkät ja kerrotaan miten asiat oikeasti tässä maailmassa ovat. Elämään löytyy sisältöä muualtakin kuin Zarasta, Mangosta tai Monkista. Ja valokuvata voi muutakin kuin itseään samassa asussa kolmessasadassa eri asennossa. Kyllä mä mieluummin katselen niitä vaatteita ammattimallin päällä kuin jonkun finninaamasen teinin tai yli-ikäisen mamman. Sori nyt vaan.

Mä kävin eilen pitkästä aikaa baarissa. Enkä ihan missä tahansa baarissa, vaan nuorison suosimassa sellaisessa (vihaan). Menin sinne velvollisuuden tunteesta. Kaveri (ikiteini, mutta silti kovin symppis) täytti 30 vee. Ei kai kenenkään kolmekymppisiä voi väliin jättää, vaikka juhlapaikassa vallitsisikin ällöttävien teinien symbioosi. Sitä paitsi mulla olis ollut ihan hauskaa ilman:

a) sitä blondattua teinikanaa, joka tönäisi mut nurin baaritiskillä.

b) niitä kahta huomionhakuista trendipelleä, jotka luulivat näyttävänsä hyvältä tanssilattialla (kaksi tyttöä, jotka syyhytautisesti hieroivat vartaloita toisiaan vasten). Ei muuten, mutta nämä kapakkaruusut veivät kaverini (puutteessa (ja naimisissa) olevan it-nörtin) huomion.

c) mieletöntä tappelua, joka syntyi juuri ennen valopilkkua ja joka esti minunkin kotiinlähdön, sillä jokaisen piti jäädä antamaan lausunto.

Mä sain baareilusta nyt tarpeekseni. Käytän aikani ja rahani johonkin, josta jää muutakin käteen kuin blondatun teinikanan hiustenpidennystuppo.

Mukavaa pyhää sulle!

Toivoo Anna

Ps. Miksi mulla on kaapissa haaremihousut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti