sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Julkisesti nolot housut

Anna,

Paras idea pitkään aikaan! Päästään toteuttamaan intohimoamme eikä tarvitse enää esitellä omaa kulunutta naamaansa netissä. Sain kyllä aikoinaan tarpeekseni kaiken maailman turhista ihku-kommenteista puhumattakaan niistä likaisista runkkareista, jotka innostuivat jostain asukuvistakin... No offense ;)

Oon tosi pahoillani sun epäonnistuneen baarireissun vuoksi. Joskus itsekin kokenut sellaisen. Mäkin mietin haaremihousujen tarkoitusta – yhdeltä ostosreissulta mukaani jostain syystä nimittäin tarttuivat sellaiset viileät ja ilmavat juuri noiden ominaisuuksien takia. Pakko tunnustaa, että olin kesällä ne jalassa baarissa. Nöyyyyy! Mutta kun haaremihousujen laittaminen jalkaan tuntui niin hyvältä idealta sinä elokuisena iltana, kun lämpömittari hipoi viittäkuutta...

Tuona lauantaina sangria helpotti tuskaisaa kuumuutta vähän turhankin tehokkaasti. Ja ilmeisesti se helpotti aina niin vaikeaa asuvalinnan tekemistä vähän liikaakin. Seuraavana päivänä selvinpäin baariasu näytti nimittäin suoraan sanottuna häpeälliseltä. Kyllähän haaremihousut sopivat kotiasuksi,  mutta miksi nuori ja hoikka teki itsestään vapaaehtoisesti löysän ja ryppyisen?

Selvinpäin pohtimisen jälkeen totesin, että haaremihousujen ulkonäön ansiosta niiden julkisen käytön miinuspuolia tuskin tarvitsee listata. Viileyttä ja löysyyttä (varsinkin syöpöttelyhetkiin sopivaa) lukuun ottamatta löysin housuvalinnastani tasan kaksi plussaa:

+ Menkkapäiviin sopiva valinta, jos pöksyihin pitää saada mahtumaan kunnon turvallinen oldschool-terveysside!

+ Kamelinvarpaan paljastavia pillejä parempi vaihtoehto.  

Eiköhän tuossa ollut jo perusteita sille, että myyn omat haaremihousuni seuraavalla kirpparireissulla.

Rentouttavaa sunnuntaita.

Emma

Ps. Heräsin tänään kolmelta, en ole vieläkään jaksanut mennä suihkuun saati ajella säärikarvojani. Ihanaa! Miksi naisen pitäisi aina olla tiptop ja näyttää hyvältä?

Kuva lainattu täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti